Fanis Mastagas έγραψε:paomanis έγραψε:Φάνη καλησπέρα κι από μένα.
Αυτή την εποχή έχεις τη τιμητική σου!!
Προχθές υπέβαλα ηλεκτρονικά τη δήλωσή μου.Σήμερα παρατήρησα ότι ξέχασα να συμπληρώσω
στους κωδικούς 333-334 του πίνακα 8, την ειδική εισφορά αλληλεγγύης, όπως επίσης και τους τόκους καταθέσεων.(Πίνακα 6)![]()
Θα πρέπει να κάνω οπωσδήποτε τροποποιητική δήλωση και πότε;;Κερδίζω κάτι από φόρο;
(Να σημειώσω ότι μου βγαίνει χρεωστική 800+)![]()
![]()
Ευχαριστώ για το χρόνο σου!
Σίγουρα θα πρέπει να κάνεις τροποποιητική δήλωση, μέχρι στιγμής μόνο στην ΔΟΥ, έως ότου δοθεί η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής μέσω TAXISNET.
Το ποσό της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης που σου έκαναν κράτηση κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μπαίνει στον κωδικό 333 & 334 στον Πίνακα 8 στη σελ 4.
Σίγουρα θα μειώσει το χρεωστικό σου, μιας και τώρα φαίνεται ότι δεν σου έχουν κρατήσει καθόλου ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο.
Σχετικά με τους τόκους ισχύουν τα γνωστά. Δλδ εάν είναι πάνω από 250,00 το άτομο θα πρέπει να δηλωθούν στους κωδικούς 659 & 660 του Πίνακα 6 στη σελ 3 και απλά ενδέχεται να αυξήσουν λίγο την ειδική εισφορά.
Να ενημερώσω ότι Πλέων εμφανίζονται αυτόματα οι Τόκοι (στοιχεία από τις τράπεζες).
![]()
Ο έλεγχος σε κάθε περίπτωση είναι επιβεβλημένος.![]()
Την τροποποιητική μπορείς να την κάνεις Άμεσα για να προλάβεις την οριστική εκκαθάριση, και μιας που είσαι Χρεωστικός να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει γρήγορα.
Φάνη καλησπέρα!Είναι περίοδος διακοπών βέβαια,αλλά έχω μια μικρή απορία.
Σήμερα παρέλαβα το εκκαθαριστικό (χρεωστικό) το οποίο γράφει πάνω δεξιά ''ME BAΣH THN ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ INTERNET'' (έχω κάνει και συμπληρωματική δήλωση μια εβδομάδα μετά την ηλεκτρονική υποβολή της αρχικής).
Θα μου έρθει κι άλλο εκκαθαριστικό;Δεδομένου ότι είναι πληρωτέο σε τρείς δόσεις με πρώτη δόση μέχρι 30/08/2013 τι πρέπει να κάνω;