Όροι Χρήσης-κανόνες λειτουργίας του forum.

Εγγραφείτε /συνδεθείτε στο forum του Q.G.C.
Διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης του forum.

Συντονιστής: ADMN.

Όροι Χρήσης-κανόνες λειτουργίας του forum.

Δημοσίευσηαπό INFO - QGC την Κυρ Φεβ 08, 2009 1:02 am

Ο επισκέπτης/χρήστης του δικτυακού τόπου http://www.qashqaiclub.gr, http://www.QGC.gr , http://www.qashqaiclubgr.com , http://www.crossoverclubgreek.gr ή των επιμέρους τόπων παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και γενικά των αρχείων που περιλαμβάνονται σε αυτόν.
Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή/και τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του «δικτυακού τόπου».
Από την στιγμή που κάνει εγγραφή αποδέχεται το σύνολο των όρων - κανόνων χρήσης και λειτουργίας του QGC - NISSAN CROSSOVER GRREK CLUB.

-Εάν δεν συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών/σελίδων και του περιεχομένου του.
Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης των σελίδων/υπηρεσιών του «δικτυακού τόπου» ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

-Απαγορεύετε η διπλή έγγραφη χρήστη και η λειτουργία περισσότερους από έναν λογαριασμό ανά μέλος.
Σε διαφορετική περίπτωση το μέλος θα ενημερώνετε για να κρατήσει ένα μόνο λογαριασμό διαφορετικά θα διαγράφονται όλοι οι λογαριασμοί που έχει δημιουργήσει καθώς και οι δημοσιεύσεις του χρήστη που δεν τήρησε τους κανόνες λειτουργίας
.


-Όταν κάποιο από τα εγγεγραμμένα μέλη του QGC NISSAN CROSSOVER GREEK CLUB αποδεδειγμένα συμμετέχει ενεργά ως διαχειριστής / συντονιστής σε ανταγωνιστικό site –φόρουμ -ομάδα fb με το ίδιο αντικείμενο , δημιουργώντας έτσι διαμάχη και διάσπαση,
η εντοπιστεί να προσκαλεί μέλη μας για να συμμετέχουν στον νέο χώρο που δημιουργήθηκε, τότε τίθεται εκτός club και θα διαγράφετε από μέλος χωρίς προειδοποίηση .
*Tο ίδιο θα συμβαίνει και στην ομάδα του FACEBOOK.-*Μη ενεργά μέλη που δεν θα κάνουν login για περισσότερο από 3 χρόνια και δεν θα έχουν κάνει καμιά δημοσίευση θα διαγράφονται από την λίστα μελών του Q.G.C. (Μόνο για τα μέλη που συμπληρώνουν και τις 2 προϋποθέσεις.)

-Η αλλαγή username δεν είναι δυνατή .

-Σε ΚΑΘΕ περίπτωση μέλος που επανειλημμένος δεν θα λάβει υπόψη του τις υποδείξεις και θα γράφει ανακριβή σχολιασμούς για την διαχείριση θα διαγράφεται απο το φόρουμ
-Εάν για οποιονδήποτε λόγο θα υπάρξει διαγραμμένο μέλος οι δημοσιεύσεις του παραμένουν για την ορθή ανάγνωση του φόρουμ.
.-Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Για τα αναρτημένα στοιχεία, φωτογραφίες, ηχητικά ντοκουμέντα, video κλπ δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση από τρίτους χωρίς την άδεια των δημιουργών και χωρίς την αναφορά προέλευσης http://WWW.QGC.GR με ενεργό link.

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του «δικτυακού τόπου», συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων του, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.
Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ (ηλεκτρονικό υπολογιστή) για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το συγκεκριμένο «δικτυακό τόπο», χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Τα λοιπά προϊόντα ή/και υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος «δικτυακού τόπου» και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

Ευθύνη επισκέπτη/χρήστη.
Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων/υπηρεσιών του «δικτυακού τόπου» οφείλει να εφαρμόζει τους κανόνες και διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες. Επίσης θα πρέπει να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του «δικτυακού τόπου». Απαραίτητα θα πρέπει να συμπεριφέρεται κόσμια, ευγενικά και διακριτικά κατά την επίσκεψη και χρήση αυτού του δικτυακού τόπου. Οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο δικτυακό τόπο http://www.qashqaiclubgr.com και είναι απόρροια κακής ή αθέμιτης χρήσης των σχετικών σελίδων/υπηρεσιών από τον επισκέπτη/χρήστη ανάγεται στη αποκλειστική ευθύνη του ιδίου.

Περιορισμός ευθύνης
Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του δικτυακού τόπου στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

Τα περιεχόμενα του «δικτυακού τόπου QGC.GR» παρέχονται "όπως ακριβώς είναι" χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, ο διαχειριστής αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Ο διαχειριστής δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για την τυχόν μετάδοση «ιού» ή άλλων παρόμοιων λογισμικών από την χρήση των υπηρεσιών του «δικτυακού τόπου».
Επίσης ο διαχειριστής δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή/και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους.

Οτιδήποτε παρέχεται στους επισκέπτες/χρήστες μέσω του «δικτυακού τόπου» δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση, ευθέως ή εμμέσως, παρότρυνση, συμβουλή ή προτροπή για την διενέργεια οποιασδήποτε πράξεως αλλά εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών/επισκεπτών να αξιολογήσουν ό,τι τους παρέχεται και να ενεργήσουν βασιζόμενοι στην ιδιωτική τους βούληση, αποκλειόμενης οποιασδήποτε δική μας ευθύνη.

"Δεσμοί" προς άλλους δικτυακούς τόπους.
Ο διαχειριστής δεν ελέγχει και δεν ευθύνεται για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων και σελίδων στους οποίους και παραπέμπει μέσω "δεσμών" (links). Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στους διαχειριστές των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, οι οποίοι και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.
Ο διαχειριστής σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των δικτυακών τόπων και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο KAI την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο χρήστης που κάνει την εκάστοτε δημοσίευση με την μοναδική IP που είναι η ηλεκτρονική του υπογραφή.

Συνομιλίες (Q.G.C. Mini Chat.)

Αυτός ο «δικτυακός τόπος» παρέχει την δυνατότητα πραγματοποίησης συνομιλιών σε πραγματικό χρόνο με άλλους χρήστες του Διαδικτύου. Αυτό γίνεται με βάση τους όρους που υπαγορεύει ο Κώδικας Συμπεριφοράς Χρηστών Internet (NETIQUETTE).
Η συμμετοχή στις συνομιλίες θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από ευπρέπεια, ευγένεια και διακριτικότητα.
Κάθε επισκέπτης που συμμετέχει οφείλει να μην προσβάλει ή θίγει με οποιονδήποτε τρόπο πρόσωπα ή καταστάσεις.
Το περιεχόμενο των συνομιλιών δεν εκφράζουν ή υιοθετούνται από τους εκπροσώπους του «δικτυακού τόπου» αλλά αποτελούν τις απόψεις των επισκεπτών που τις διατυπώνουν.
Στο mini chat δεν συζητιούνται τεχνικά θέματα και σε περίπτωση που υπάρχουν τέτοιες δημοσιεύσεις θα διαγράφονται από την διαχείριση.
Ο διαχειριστής ή οποιοσδήποτε άλλος εκπρόσωπος του «δικτυακού τόπου» έχει το δικαίωμα της μόνιμης ή προσωρινής διακοπής της υπηρεσίας γενικά ή σε συγκεκριμένο επισκέπτη ή ομάδα επισκεπτών, χωρίς προειδοποίηση.

Ενημερωτικά Δελτία (Newsletters)
Τα Ενημερωτικά Δελτία (newsletters) ο επισκέπτης/χρήστης των υπηρεσιών/σελίδων του δικτυακού τόπου λαμβάνει μέσω προσωπικού μηνύματος η και την καταχώρηση ηλεκτρονικής διεύθυνσης (mail ) στα στοιχεία του προφίλ του.
Ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή/και της διαγραφής του από αυτές.

Τα Ενημερωτικά Δελτία πληρούν τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί ενημερωτικών μηνυμάτων.
Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα στοιχεία του αποστολέα και θα πρέπει να δίνει στον παραλήπτη τη δυνατότητα διαγραφής.
(Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου).
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ:
Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε τα pm & e-mail του QGC, θα στεναχωρηθούμε πολύ καθότι δε θα μπορούμε να σας ενημερώνουμε για τα νέα του QGC (δεν το χρησιμοποιούμε αλόγιστα), αλλά θα αναγκαστούμε να σεβαστούμε το θέλημά σας!

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές μηνυμάτων @ mail , πηγαίνοντας:
1.Πίνακας Ελέγχου Μέλους
2.Ρυθμίσεις κοινότητας
3. Επεξεργασία γενικών ρυθμίσεων
.

Δημόσιες συζητήσεις (Forum)
Ο «δικτυακός κόμβος» παρέχει, μεταξύ άλλων, στους επισκέπτες/χρήστες/μέλη την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε ένα σύνολο δημόσιων συζητήσεων (στο εξής Φόρουμ ή Forum). Με την συμμετοχή τους στο Φόρουμ οι επισκέπτες ή τα μέλη μπορούν να διατυπώσουν τις προσωπικές απόψεις τους μέσω γραπτών μηνυμάτων, για τις οποίες διατηρούν την πνευματική ιδιοκτησία, εφόσον δεν αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τρίτων. Οι απόψεις θα πρέπει να διατυπώνονται με ευπρέπεια, ευγένεια και διακριτικότητα και να μην προσβάλουν ή θίγουν με οποιονδήποτε τρόπο πρόσωπα και καταστάσεις. Το περιεχόμενο των μηνυμάτων δεν εκφράζει ούτε υιοθετείται από τον διαχειριστή ή τους εκπροσώπους του «δικτυακού τόπου».

Η συμμετοχή σε αυτές τις συζητήσεις προϋποθέτει την τήρηση ορισμένων κανόνων, προκειμένου να διασφαλιστεί το επίπεδο των συζητήσεων, όσο και την αποφυγή παρεξηγήσεων μεταξύ των μελών. Για την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων έχουν οριστεί, εκτός του διαχειριστή, συντονιστές με τοπικό ή γενικό επίπεδο πρόσβασης. Αυτοί, εκτός των τυχόν άλλων υποχρεώσεων τους, είναι αρμόδιοι για την διατήρηση του περιεχομένου των συζητήσεων καθαρού από μεμπτό περιεχόμενο, στο μέτρο του δυνατού.
Δεν υποχρεούνται στην αξιολόγηση όλων των μηνυμάτων που αναρτώνται.

Διατηρούν το δικαίωμα της επέμβασης, επεξεργασίας, συμπλήρωσης και διαγραφής των μηνυμάτων που δημοσιεύονται στο Φόρουμ καθώς και της προσωρινής ή μόνιμης απομάκρυνσης επισκεπτών/μελών από μερικές ή όλες τις κατηγορίες των συζητήσεων.

Ο διαχειριστής δεν υποχρεούται στη συνεχή διαθεσιμότητα της λειτουργίας του Φόρουμ και διατηρεί το δικαίωμα της προσωρινής ή μόνιμης διακοπής της υπηρεσίας, της μερικής ή πλήρης διαγραφής μηνυμάτων ή δημοσιεύσεων ή ανακοινώσεων ή θεματικών ενοτήτων.

Η συμμετοχή στις δημόσιες συζητήσεις (Φόρουμ) σημαίνει ότι ο επισκέπτης/μέλος υποχρεούται να μην χρησιμοποιεί ψευδώνυμο με προσβλητικό περιεχόμενο ή ουσία, ιδιαίτερο προσανατολισμό (π.χ. πολιτικό, θρησκευτικό, αθλητικό), ονόματα ή λέξεις κλειδιά, που έχουν κατοχυρωθεί και αποτελούν κατατεθέντα σήματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Κάθε επισκέπτης/χρήστης μπορεί να εγγραφεί στο Φόρουμ μόνο με ένα ψευδώνυμο.
Για την εγγραφή δεν απαιτείται αγορά προϊόντος ή συνδρομή, ωστόσο για την προβολή μεμονωμένων κατηγοριών ή θεματικών ενοτήτων πιθανών να χρειάζεται ειδική συνδρομή.

Στα μηνύματα που αναρτώνται θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια, λιτότητα, ουσία και να είναι ευανάγνωστα. Να χρησιμοποιούνται Ελληνικά ΜΙΚΡΑ γράμματα (Ελληνικές γραμματοσειρές - χαρακτήρες) και όχι Greeklish. Μέλος/επισκέπτης που δεν μπορεί να εφαρμόζει την ελληνική γραφή οφείλει να ενημερώσει τον διαχειριστή προκειμένου να ληφθεί υπόψη το πρόβλημα που παρουσιάζεται, διαφορετικά το μέλος/επισκέπτης μπορεί να αποβληθεί προσωρινά ή μόνιμα.

Κάθε δημοσίευση απαγορεύεται να περιέχει κείμενο υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, πορνογραφικό, ειρωνικό, ιδιαίτερα έντονο προσανατολισμό (π.χ. θρησκευτικό, πολιτικό, αθλητικό κλπ), προκλητικές δημοσιεύσεις με αναφορές και «δεσμούς» (links) προς άλλους ανταγωνιστικούς δικτυακούς τόπους ίδιου αντικείμενου που δημιουργήθηκαν με σκοπό την διάσπαση του QGC όπως θα αποφανθεί η συντονιστική ομάδα


Σε περίπτωση ανακρίβειας και προσανατολισμού της κοινότητας όταν από την διαχειριστική ομάδα έχει απαντηθεί το αληθές του θέματος και συνεχίζετε η αντίθεση είναι στην κρίση του διαχειριστή να διαγραφεί/μπλοκαριστεί το εν λόγο μέλος για την ηρεμία και την σωστή πληροφόρηση τις κοινότητας.

Επίσης κάθε δημοσίευση απαγορεύεται να διαθέτει αρχεία συνημμένα που να περιέχουν παράνομο λογισμικό, ιούς ή άλλο λογισμικό που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα συστήματα των υπολοίπων μελών.
Γενικά τα μηνύματα απαγορεύεται να περιέχουν σημεία που μπορούν να εκθέσουν τον «δικτυακό τόπο» και τα μέλη αυτού καθώς επίσης και να οδηγούν σε πράξεις αξιόποινες ή αντίθετες προς την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και των διεθνών συμβάσεων.


Η αναφορά σε δημοσιεύματα τρίτων πνευματικής ιδιοκτησίας κατόχων μπορεί να γίνει μόνο με την άδεια τους και με την αναφορά της πηγής/νόμιμου κατόχου.

Όταν υπάρχει διένεξη απόψεων μεταξύ των μελών τότε ο διαχειριστής του «δικτυακού τόπου» έχει το δικαίωμα της εφαρμογής τελικής απόφασης, εφόσον το πρόβλημα αφορά το αντικείμενο που αναλύεται στις σελίδες αυτού του «δικτυακού τόπου». Οι διενέξεις απόψεων, καθώς και θέματα άσχετα με το αντικείμενο του «δικτυακού τόπου», μπορούν να αναρτώνται στην κατηγορία «Διάφορα».

Οι δημοσιεύσεις στην κατηγορία «Διάφορα» δεν ελέγχονται πλήρως και θα διαγράφονται άμεσα εφόσον το περιεχόμενο τους ξεφεύγει από το αρχικό δημοσίευμα ή το περιεχόμενο τους αντιτίθεται σε σημεία των όρων χρήσης. Ο διαχειριστής διατηρεί την δυνατότητα να διαγράφει οποιοδήποτε θέμα ή συζήτηση ή σχόλιο οποιαδήποτε στιγμή διαφορετικά θα διαγράφονται μετά την παρέλευση δύο (2) ημερών από οποιονδήποτε εκπρόσωπο του «δικτυακού τόπου». Εξαιρούνται δημοσιεύσεις που έχουν δημιουργηθεί από τον διαχειριστή ή τον webmaster.

O χρήστης μπορεί να προβεί σε αναφορά κακόβουλης δημοσίευσης στους συντονιστές. Κάθε επισκέπτης/μέλος οφείλει να αναφέρει άμεσα κάθε μήνυμα το περιεχόμενο του οποίου δεν συμβαδίζει με τους όρους χρήσης.

ΠΡΟΒΟΛΗ - ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Απαγορεύεται αυστηρά στα μη συνεργαζόμενα καταστήματα η χρήση των δυνατοτήτων του «δικτυακού τόπου», π.χ. δημοσιεύσεις , προσωπικά μηνύματα, υπογραφές. links κ.τ.λ. για διαφημιστικούς λόγους, προώθηση άλλων ιστοσελίδων, προϊόντων ή υπηρεσιών.
Όσο αφορά την διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών υπάρχει σχετική κατηγορία προσφορών και συνεργαζομένων καταστημάτων όπου τους δίνετε ειδικός χώρος για προβολή και καταχώρηση.
Εκεί μπορούν οι ενδιαφερόμενες εταιρείες, αφού εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και κατόπιν επικοινωνίας με την διαχείριση, να αναρτήσουν τις προσφορές τους αφού προηγούμενος εγκριθούν από την συντονιστική ομάδα.

Η επικοινωνία μπορεί να πραγματοποιηθεί με την χρήση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνσηinfo AT qashqaiclub DOT gr

viewtopic.php?f=6&t=973

Το Garage θα αποτελέσει ειδικό ένθετο του συστήματος δημοσίων συζητήσεων και το κάθε μέλος μπορεί να δημοσιεύσει στοιχεία για το όχημα που έχει, με δική του πρωτοβουλία.
Τα υπόλοιπα μέλη έχουν την δυνατότητα σχολιασμού.
Φυσικά ισχύουν όλοι οι παραπάνω κανόνες για το ένθετο αυτό.
Ο διαχειριστής ή οποιοσδήποτε άλλος εκπρόσωπος του «δικτυακού τόπου» έχει το δικαίωμα της μόνιμης ή προσωρινής διακοπής της υπηρεσίας γενικά ή σε συγκεκριμένο επισκέπτη ή ομάδα επισκεπτών, χωρίς προειδοποίηση.
Ο χρήστης που δημοσιεύει στοιχεία θα πρέπει να προστατεύει τα σημεία που αποτελούν προσωπικά δεδομένα και δύναται να οδηγήσουν σε κακόβουλες ενέργειες.

Η Γκαλερί αποτελεί ειδικό ένθετο του συστήματος.
Το περιεχόμενο των εικόνων δεν εκφράζει ούτε υιοθετείται από τον διαχειριστή ή τους εκπροσώπους του «δικτυακού τόπου».
Ο διαχειριστής ή οποιοσδήποτε άλλος εκπρόσωπος του «δικτυακού τόπου» έχει το δικαίωμα της μόνιμης ή προσωρινής διακοπής της υπηρεσίας γενικά ή σε συγκεκριμένο επισκέπτη ή ομάδα επισκεπτών, χωρίς προειδοποίηση.
Επειδή η δημοσίευση των εικόνων γίνεται με προσωπικές ενέργειες θεωρείται δεδομένο ότι ο χρήστης που τις δημοσίευσε φέρει και την ευθύνη σχετικά με τα δικαιώματα ή υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή την πράξη.
Επιπρόσθετα ο διαχειριστής ή οι εκπρόσωποι του «δικτυακού τόπου» δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για την δημοσίευση εικόνων που προσβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο άτομα ή καταστάσεις ή προσωπικά δεδομένα.
Ο χρήστης που δημοσιεύει εικόνες - φωτογραφίες οφείλει να προστατεύει σημεία που αποτελούν προσωπικά δεδομένα και δύναται να οδηγήσουν σε κακόβουλες ενέργειες.
Οι φωτογραφίες που θα αναρτούνται στα κοινά προς ανάγνωση θέματα στην κύρια γκαλερί θα περιορίζονται θεματικά ως εξής:
Σε ομαδικά στιγμιότυπα των μελών, με κύριο θέμα τα αυτοκίνητά μας σε ζωντανή πορεία ή παρατεταγμένα προς φωτογράφηση καθώς και στην αποτύπωση του περιβάλλοντος χώρου με όσο το δυνατόν συμπερίληψη και των προηγούμενων.
Στον περιορισμό, όσο το δυνατόν, της απεικόνισης μεμονωμένων προσώπων.
Οι προσωπικές φωτογραφίες θα ανεβαίνουν μόνο στα προσωπικά album και όποιες ανεβαίνουν στην κύρια γκαλερί θα απομακρύνονται για να διατηρείτε η συνοχή των δημοσιεύσεων.
Όταν ανεβάζετε κάποιο video στο youtube με προσωπικά σας στιγμιότυπα, τα στοιχεία Q.G.C. QASHQAI & X-TRAIL CLUB, δεν θα πρέπει να αποτελούν μέρος του ονόματος του video καθώς και οτιδήποτε άλλο προσδιορίζει το QGC.
Ο οποιοσδήποτε που θεωρεί ότι συντρέχει λόγος διαγραφής μιας εικόνας ή συνόλου θα πρέπει να ενημερώσει τον διαχειριστή στο email info@qashqaiclub.gr και να αναφέρει τα στοιχεία του και τους λόγους που επιθυμεί να γίνει η διαγραφή.

Απαγορεύεται ρητά η δημοσίευση μηνυμάτων με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Είτε στο τίτλο της δημοσίευσης ή της θεματικής ενότητας είτε στο κύριο μέρος. Η χρήση κεφαλαίων γραμμάτων αντιστοιχίζεται με την αυξημένη ένταση της φωνής και δημιουργεί κακή εντύπωση σε αυτούς που συμμετέχουν στις συζητήσεις. Κεφαλαία γράμματα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο διαχειριστής ή ένας συντονιστής γενικού επιπέδου πρόσβασης, προκειμένου να τονίσει την σπουδαιότητα ενός θέματος.

Spam θεωρούνται οι ενέργειες έμμεσης διαφήμισης προϊόντων ή sites μέσα από τις δημόσιες συζητήσεις, τα προσωπικά μηνύματα, τις υπογραφές κ.τ.λ. Όταν πραγματοποιηθεί επανάληψη αναφοράς σε συγκεκριμένο site ή προϊόν πάνω από πέντε (5) φορές, από ένα ή περισσότερα μέλη, τότε θεωρείται ότι γίνεται spam και θα λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα.
Ενδεχόμενη παράβαση των ειδικών κανόνων του Φόρουμ μπορεί να επιφέρει, μεταξύ άλλων, την προσωρινή ή μόνιμη απομάκρυνση του μέλους από τις δημόσιες συζητήσεις, την προσωρινή διακοπή της λήψης μηνυμάτων, την δέσμευση του ψευδωνύμου.

Παρενόχληση μελών θεωρείται, μεταξύ άλλων, η αποστολή μηνυμάτων υπέρ του δέοντος φιλικού προς ερωτικού χαρακτήρα. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα διαδικτυακό χώρο, δυστυχώς, ενδέχεται κάποιοι χρήστες αυτού να μην έχουν πάντα σαν σκοπό την ορθή χρήση αυτού, να ξεφεύγουν από το πνεύμα της ύπαρξης του Q.G.C. και να το χρησιμοποιούν ως μια μέθοδο επέκτασης του προσωπικού τους κύκλου γνωριμιών και όχι μόνο. Ο διαχειριστής του «δικτυακού τόπου» έχει ενημερωθεί κατά καιρούς σχετικά με παρενόχληση των μελών μέσω προσωπικών μηνυμάτων που ξεπερνάνε τα όποια όρια του φιλικού επιπέδου, παραπέμπουν σε ερωτικούς χαρακτηρισμούς και θίγουν την προσωπικότητα του παραλήπτη. Αυτού του είδους ο έλεγχος όμως είναι αδύνατο να γίνεται άμεσα από τα μέλη διαχείρισης, οπότε οι παραλήπτες τέτοιων μηνυμάτων παρακαλούνται θερμά να επικοινωνούν άμεσα με τον διαχειριστή του «δικτυακού τόπου», ο οποίος θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα μεταξύ των οποίων είναι η κατά 50% αύξηση του βαθμού προειδοποίησης και η μόνιμη απομάκρυνση του.
Τελευταία επεξεργασία από Angelos και Σάβ Μαρ 07, 2009 12:47 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
INFO - QGC
SITE ADMN
SITE ADMN
 
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Τρί Σεπ 14, 2010 11:34 am
Κυβικά:0
Χρώμα:

Δημοσίευσηαπό INFO - QGC την Κυρ Φεβ 08, 2009 1:04 am

ΕΚΔΡΟΜΕΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι εκδρομές θα οργανώνονται και θα ανακοινώνονται από την συντονιστική ομάδα του QGC σε συνεννόηση με τα μέλη που έχουν αναλάβει να συμμετέχουν στην διοργάνωση της.
Επικεφαλής αλλά και συντονιστές της εκάστοτε εκδρομής θα είναι οι αρμόδιοι mod του QGC για την μελέτη - οργάνωση της εκδήλωσης και θα είναι υπεύθυνοι για την εφαρμογή του προγράμματος, που θα ανακοινώνεται.
Υπάρχει ήδη από καιρό σχετικό θέμα στο οποίο όλα τα μέλη θα μπορούν να κάνουν την πρόταση τους για μελλοντικές εκδρομές οι οποίες αρκετό καιρό πριν θα βγαίνουν σε ψηφοφορία, για την επιλογή του μέρους αλλά και τις ημερομηνίας.
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ - ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Q.G.C. - viewtopic.php?f=4&t=2315

Αγγελίες

Ο «δικτυακός τόπος» προσφέρει μεταξύ άλλων μια ειδική κατηγορία συζητήσεων όπου τα μέλη/ιδιώτες μπορούν να δημοσιεύσουν αντικείμενα προς πώληση.
Κανένας εκπρόσωπος ή ο διαχειριστής δεν συμμετέχει αλλά ούτε και ελέγχει τυχόν αγοραπωλησίες που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των μελών αυτού του δικτυακού τόπου.
Κατά συνέπεια ότι ενέργειες ή πράξεις γίνονται κατά τις αγοραπωλησίες αφορούν μόνο τα συμβαλλόμενα μέρη και μόνον αυτά, άσχετα αν μέρος ή όλο το περιεχόμενο της συμφωνίας τους φιλοξενείται στο λογισμικό συζητήσεων του «δικτυακού τόπου».
Επομένως τυχόν διαφωνίες ή άλλες ενστάσεις μεταξύ των μερών επιλύονται με μεθόδους που δεν αφορούν τον «δικτυακό τόπο» και τα υπόλοιπα μέλη του.
Οι απαντήσεις των υπολοίπων μελών θα πρέπει να μην αφορούν σχολιασμό αλλά μόνο διευκρινιστικές ερωτήσεις.

*Εάν το αντικείμενο της αγγελίας πωληθεί ο δημιουργός οφείλει να ενημερώσει τον διαχειριστή ή κάποιον συντονιστή ώστε η αγγελία να κλειδωσει η να διαγραφεί .
Απαραίτητη προϋπόθεση για την καταχώριση αγγελιών:
1. Το μελος να είναι κάτοχος μοντέλου Nissan σχετικού με το αντικείμενο του QGC, ή τουλάχιστον να εκδηλώνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του συμμετέχοντας στις συζητήσεις.
2. Να μην προωθεί άσχετο με τις θεματολογίες μας διαφημιστικό υλικό χωρίς άδεια, με σκοπό το προσωπικό οικονομικό όφελος και πολύ περισσότερο όταν δεν υπάρχει κανένα εχέγγυο στοιχείο για το άτομό του.Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου υπόκεινται στις ρυθμίσεις και στις σχετικές διατάξεις που προβλέπονται από το ελληνικό (Ν. 2472 / 1997, Π.δ. 207 / 1998. Π.δ. 79 / 2000 και αρ. 8 Ν. 2819 / 2000) και το αντίστοιχο ευρωπαϊκό (Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ) δίκαιο καθώς και από τους όρους του παρόντος τμήματος. Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη ή/και μελλοντική σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση ο διαχειριστής του δικτυακού τόπου διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή/και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου.


Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει ο διαχειριστής και απαιτούνται για τη χρήση ορισμένων και μόνο σελίδων/υπηρεσιών του «δικτυακού τόπου» είναι

Α. Πάγια στοιχεία, που καταγράφονται κατά την περιήγηση στις σελίδες του «δικτυακού τόπου»:

- Διεύθυνση IP, την μοναδική ηλεκτρονική διεύθυνση που αποδίδεται από την εταιρεία παροχής υπηρεσιών Internet στον επισκέπτη/χρήστη για την ταυτοποίηση του στο δίκτυο
- Το λογισμικό περιήγησης που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης/χρήστης για την πλοήγηση του στο παρόν δικτυακό κόμβο.

Β. Υποχρεωτικά στοιχεία, τα οποία δηλώνονται κατά την εγγραφή για την απόκτηση της ιδιότητας μέλους:

- ψευδώνυμο
- κωδικός πρόσβασης
- η διεύθυνση της ηλεκτρονικής θυρίδας του επισκέπτη/χρήστη (e-mail)
(*ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΟΥ EMAIL ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΗ)

- τόπος διαμονής

Γ. Προαιρετικά στοιχεία, τα οποία δηλώνονται κατά την διάρκεια της εγγραφής ή αργότερα:

- διευθύνσεις επικοινωνίας μέσω υπηρεσιών online ανταλλαγής μηνυμάτων (πχ AOL, MSN, ICQ κλπ)
- διεύθυνση προσωπικής ιστοσελίδας
- προτιμήσεις και ενδιαφέροντα

Τα συγκεκριμένα στοιχεία παραμένουν στο αρχείο του διαχειριστή του δικτυακού τόπου, αξιοποιούνται μόνο για το σκοπό o οποίος έχει ήδη αναφερθεί και δεν κοινοποιούνται, προωθούνται, ανακοινώνονται, δημοσιεύονται σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) και για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το διαχειριστή (e-mail: info AT qashqaiclub DOT gr) προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή τη διαγραφή του.
Να σημειωθεί ότι στην περίπτωση «Δεσμών» προς άλλους δικτυακούς τόπους ο διαχειριστής του «δικτυακού τόπου» δεν φέρει καμία ευθύνη για τον τρόπο διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζονται στους τόπους αυτούς.

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι.
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του δικτυακού τόπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.
Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.
Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του διαχειριστή και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

** Πριν ρωτήσετε κάτι ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες:

- Χρησιμοποιήστε το Αναζήτηση του Φόρουμ ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο μήνυμα.
- Μην απαιτείτε, αλλά ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε με όσο τον δυνατό πιο σαφή τρόπο.

Με εκτίμηση,
Συντονιστική ομάδα Q.G.C.
Για τα αναρτημένα στοιχεία, φωτογραφίες, ηχητικά ντοκουμέντα, video κ.λ.π. δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση από τρίτους χωρίς την άδεια των δημιουργών και χωρίς την αναφορά προέλευσης www.QGC.GR με ενεργό link. "άρθρο 1 του Ν.2121/1993

*Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε τα pm & e-mail του QGC, θα στεναχωρηθούμε πολύ καθότι δε θα μπορούμε να σας ενημερώνουμε για τα νέα του QGC (δεν το χρησιμοποιούμε αλόγιστα), αλλά θα αναγκαστούμε να σεβαστούμε το θέλημά σας!
Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές μηνυμάτων @ mail , πηγαίνοντας:
1.Πίνακας Ελέγχου Μέλους , 2.Ρυθμίσεις κοινότητας , 3. Επεξεργασία γενικών ρυθμίσεων
INFO - QGC
SITE ADMN
SITE ADMN
 
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Τρί Σεπ 14, 2010 11:34 am
Κυβικά:0
Χρώμα:


Επιστροφή στο WELCOME - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ Q.G.C. FORUM.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Ο δικτυακός χώρος αυτός δεν αντιπροσωπεύει την Nissan Europe ή την Nissan-Νικ. Ι. Θεοχαράκης.
Τα λογότυπα (Nissan Qashqai, X-Trail, Juke) είναι ιδιοκτησία των παραπάνω.
Powered by phpBB ,© 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group,
web hosting by ibiscus ibiscusΕλληνική μετάφραση από το phpbb3.grPortal XL 5.0 ~ Plain 0.2