Νέα για τα PC - PSP - NETWORK μας, Προβλήματα, Λύσεις

Χαλαρή κουβέντα - Ειδησεις - Αστεία, Μουσικα θέματα.
Γενικές Συζητήσεις .

Συντονιστής: Moderators

Νέα για τα PC - PSP - NETWORK μας, Προβλήματα, Λύσεις

Δημοσίευσηαπό Gregory Pant. την Σάβ Οκτ 25, 2008 5:09 pm

Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ, αλλά μιας και σε αυτή την ενότητα μιλάμε για P/C στο site http://www.warezakias.info γίνεσαι μέλος (στο login) , στο mail σου σου στέλνουν την έγκριση , μπαίνεις και κατεβάζεις ότι θες, προγράμματα, μουσική, κ.λ.π.
Αν δυσκολευτεί κανείς, ευχαρίστως να τον βοηθήσω
Gregory Pant.
Q.G.C. Pilot
Q.G.C. Pilot
 
Δημοσιεύσεις: 172
Εγγραφή: Τετ Ιουν 25, 2008 5:30 pm
Τοποθεσία: ΝΕΑ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S
Κυβικά:1600
Κάτοχος_Απο:16 Απρ 2008

Δημοσίευσηαπό Giannis την Σάβ Οκτ 25, 2008 6:06 pm

Χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου απόλυτο γνώστη στην κατηγορία (κανείς δεν μπορεί να το ισχυριστεί αυτό), αλλά επειδή εξ' επαγγέλματος ασχολούμαι περίπου από το 1985 με software και hardware των Η/Υ, θα χαρώ ιδιαίτερα αν μπορέσω φανώ χρήσιμος σε απορίες σας.
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Giannis
MODERATOR
MODERATOR
 
Δημοσιεύσεις: 5927
Εγγραφή: Τρί Μαρ 04, 2008 11:24 am
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S PACK
Κυβικά:1600
Χρώμα:Z11 Black
Κάτοχος_Απο:05 Ιαν 2008

Δημοσίευσηαπό _antonis_ την Σάβ Οκτ 25, 2008 9:21 pm

Τώρα τι να πώ; Άν μπορεί κάποιος να έρθει Κάρπαθο να συμμαζέψει λίγο το pc μου που έχει ξεφύγει τελείως και μου σπάει τα νεύρα :?: Το τελευταίο πιά είναι οτι λογικά κάτι τρέχει με το antivirus και δε μπαίνει ιντερνετ σε όλες τις σελίδες. Τα χάπια μου :!: Αλλά έχει τόσα προβλήματα που δε φτιάχνεται απο απόσταση...
Άλλο επίπεδο!!!
Άβαταρ μέλους
_antonis_
Q.G.C. Legend
Q.G.C. Legend
 
Δημοσιεύσεις: 681
Εγγραφή: Σάβ Μάιος 31, 2008 4:53 pm
Τοποθεσία: Κάρπαθος
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S PACK
Κυβικά:1600
Χρώμα:C30 Cafe Latte
Κάτοχος_Απο:27 Ιούλ 2008

Δημοσίευσηαπό CTGUARD την Τρί Νοέμ 04, 2008 1:05 am

_antonis_ έγραψε:Τώρα τι να πώ; Άν μπορεί κάποιος να έρθει Κάρπαθο να συμμαζέψει λίγο το pc μου που έχει ξεφύγει τελείως και μου σπάει τα νεύρα :?: Το τελευταίο πιά είναι οτι λογικά κάτι τρέχει με το antivirus και δε μπαίνει ιντερνετ σε όλες τις σελίδες. Τα χάπια μου :!: Αλλά έχει τόσα προβλήματα που δε φτιάχνεται απο απόσταση...


Κάποια στιγμή και μένα δεν έμπαινε στο ιντερνετ καθόλου και ανακάλυψα πως ειχε Trojan το μηχανάκι!!! Μπήκα σε SAFE MODE έκανα SCAN με το SPYBOT μετά RESTART και ξανά SCAN στο κανονικό περιβάλλον και συνήλθε... Σε περίπτωση που δεν σου έρχεται ακόμα κοίτα να κάνεις επαναφορά των settings από το System Restore!!! :D
Άβαταρ μέλους
CTGUARD
Q.C.Club member
Q.C.Club member
 
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: Παρ Απρ 04, 2008 8:32 pm
Τοποθεσία: Αγιος Δημήτριος - Μπραχάμι
Κυβικά:1600

Δημοσίευσηαπό Giannis την Τρί Νοέμ 04, 2008 9:27 am

_antonis_ έγραψε:Τώρα τι να πώ; Άν μπορεί κάποιος να έρθει Κάρπαθο να συμμαζέψει λίγο το pc μου που έχει ξεφύγει τελείως και μου σπάει τα νεύρα :?: Το τελευταίο πιά είναι οτι λογικά κάτι τρέχει με το antivirus και δε μπαίνει ιντερνετ σε όλες τις σελίδες. Τα χάπια μου :!: Αλλά έχει τόσα προβλήματα που δε φτιάχνεται απο απόσταση...

Το πιθανότερο είναι ότι κάποιο update του antivirus ενεργοποίησε την διαδικασία blocking ανασφαλών urls. Πρέπει να περιηγηθείς λίγο στα settings του προγράμματος και να το παραμετροποιήσεις σύμφωνα με τις δικές σου απαιτήσεις.
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Giannis
MODERATOR
MODERATOR
 
Δημοσιεύσεις: 5927
Εγγραφή: Τρί Μαρ 04, 2008 11:24 am
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S PACK
Κυβικά:1600
Χρώμα:Z11 Black
Κάτοχος_Απο:05 Ιαν 2008

Δημοσίευσηαπό _antonis_ την Τρί Νοέμ 04, 2008 6:26 pm

Giannis1 έγραψε:
_antonis_ έγραψε:Τώρα τι να πώ; Άν μπορεί κάποιος να έρθει Κάρπαθο να συμμαζέψει λίγο το pc μου που έχει ξεφύγει τελείως και μου σπάει τα νεύρα :?: Το τελευταίο πιά είναι οτι λογικά κάτι τρέχει με το antivirus και δε μπαίνει ιντερνετ σε όλες τις σελίδες. Τα χάπια μου :!: Αλλά έχει τόσα προβλήματα που δε φτιάχνεται απο απόσταση...

Το πιθανότερο είναι ότι κάποιο update του antivirus ενεργοποίησε την διαδικασία blocking ανασφαλών urls. Πρέπει να περιηγηθείς λίγο στα settings του προγράμματος και να το παραμετροποιήσεις σύμφωνα με τις δικές σου απαιτήσεις.


Σ'ευχαριστώ Giannis1, αν και έχω ψιλοψάξει και αυτά, θα τα ξανακοιτάξω μήπως γίνει τίποτα!... :twisted:
Άλλο επίπεδο!!!
Άβαταρ μέλους
_antonis_
Q.G.C. Legend
Q.G.C. Legend
 
Δημοσιεύσεις: 681
Εγγραφή: Σάβ Μάιος 31, 2008 4:53 pm
Τοποθεσία: Κάρπαθος
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S PACK
Κυβικά:1600
Χρώμα:C30 Cafe Latte
Κάτοχος_Απο:27 Ιούλ 2008

Δημοσίευσηαπό fyllos την Τετ Νοέμ 05, 2008 5:48 am

Πάντως αν θες να είσαι 100% σίγουρος οτι είναι πρόβλημα με το antivirus και όχι με κάτι άλλο κάνε τον κόπο και σβήστο η απανεργοποίησετο τελείως και δοκίμασε να μπεις στο internet...
Αν θέλεις να δώσεις περισσότερες πληροφορίες με το τι ακριβώς συμβαίνει μπορεί να σου φανούμε πιο χρήσιμοι.....
Κάθε στιγμή είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
fyllos
Q.C.Club member
Q.C.Club member
 
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: Δευτ Σεπ 29, 2008 4:58 pm
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S
Κυβικά:1600
Χρώμα:KY0 Silver
Κάτοχος_Απο:01 Οκτ 2008

Δημοσίευσηαπό _antonis_ την Τετ Νοέμ 05, 2008 3:59 pm

Θα το απενεργοποιήσω εντελώς, αλλά δε θα το διαγράψω γιατί μπορεί να μη φταίει αυτό τελικά. Αλλά ούτε πρόβλημα απ' την γραμμή του οτε είναι γιατί απ'το λαπτοπ και το κινητό μπαίνω κανονικά... :roll:
Άλλο επίπεδο!!!
Άβαταρ μέλους
_antonis_
Q.G.C. Legend
Q.G.C. Legend
 
Δημοσιεύσεις: 681
Εγγραφή: Σάβ Μάιος 31, 2008 4:53 pm
Τοποθεσία: Κάρπαθος
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S PACK
Κυβικά:1600
Χρώμα:C30 Cafe Latte
Κάτοχος_Απο:27 Ιούλ 2008

Δημοσίευσηαπό Q.F.I. την Τετ Νοέμ 05, 2008 7:41 pm

Μου τα έπεξε το ethernet ADSL modem 4200 της SIEMENS .
Το επισκεύασα λίγο πρόχειρα , αλλά σκέφτομαι να το αντικαταστήσω
με κάτι καλύτερο . Όπως καταλάβατε από το router , έχω σύνδεση
Τelas 24άρα . Ακούω δοκιμασμένες προτάσεις ... Thks !!!
Fired iron , 1.6 techna S
Άβαταρ μέλους
Q.F.I.
Q.G.C. Pilot
Q.G.C. Pilot
 
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 22, 2008 5:28 pm
Τοποθεσία: Ν. Σμύρνη

Δημοσίευσηαπό strider την Τετ Νοέμ 05, 2008 10:51 pm

Μια δοκιμασμένη λύση... Fritz! Box Fon 7140 ή 7170

Υπάρχουν αρκετά μεταχειρισμένα σε καλή τιμή.
strider
Q.C.Club member
Q.C.Club member
 
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: Τρί Οκτ 28, 2008 10:49 pm
Τοποθεσία: Πεύκη
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S
Κυβικά:1600
Χρώμα:K54 Urban Silver
Κάτοχος_Απο:06 Ιαν 2009

Δημοσίευσηαπό p-george την Πέμ Νοέμ 06, 2008 12:16 am

Βασιλη
θα συμφωνησω για το Fritz
τρια χρονια δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο.
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
p-george
MODERATOR
MODERATOR
 
Δημοσιεύσεις: 2518
Εγγραφή: Τρί Ιαν 29, 2008 10:55 pm
Τοποθεσία: Αθήνα-Χαλάνδρι
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S PACK
Κυβικά:1600
Χρώμα:KY0 Silver
Κάτοχος_Απο:27 Ιουν 2008

Δημοσίευσηαπό fyllos την Πέμ Νοέμ 06, 2008 5:15 pm

Fritz και ξερο ψωμί....το έχω 2 χρόνια (1 μονο internet + 1 double play hol) και δεν έχει παρουσιάσει τίποτα....και στα συν οτι έχει πολυ καλο interface για να το παραμετροποιήσεις
Κάθε στιγμή είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
fyllos
Q.C.Club member
Q.C.Club member
 
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: Δευτ Σεπ 29, 2008 4:58 pm
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S
Κυβικά:1600
Χρώμα:KY0 Silver
Κάτοχος_Απο:01 Οκτ 2008

Δημοσίευσηαπό Q.F.I. την Πέμ Νοέμ 06, 2008 8:46 pm

ok παιδιά , ανάμεσα στις επιλογές που μου δώσατε θα πάρω fritz !!!
xa xa xa ....
Fired iron , 1.6 techna S
Άβαταρ μέλους
Q.F.I.
Q.G.C. Pilot
Q.G.C. Pilot
 
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 22, 2008 5:28 pm
Τοποθεσία: Ν. Σμύρνη

ΒΛΑΒΕΡΟΣ ΙΟΣ !!!!!!

Δημοσίευσηαπό Gregory Pant. την Πέμ Νοέμ 06, 2008 8:59 pm

ΒΛΑΒΕΡΟΣ ΙΟΣ !!!!!!

Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην ανοίξετε
Kανένα μήνυμα με τον τίτλο 'invitation', ανεξάρτητα με το ποιος το στέλνει, πρόκειται για ένα ιό ο οποίος 'ανάβει'
μια ολυμπιακή δάδα που καίει το σκληρό δίσκο του Pc.

Αυτός ο ιός θα σας σταλεί από ένα άτομο που έχετε ήδη στη λίστα επαφών σας, για αυτό θα πρέπει να ενημερώσετε όσο το δυνατό περισσότερους.
Εάν λάβετε μήνυμα με τον τίτλο 'invitation' μην το ανοίξετε και
κλείστε αμέσως το Pc.
Είναι ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε από το CNN
και αξιολογήθηκε από τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός που έχει
υπάρξει ποτέ.
Ο συγκεκριμένος ιός ανακαλύφθηκε χτές από το MCAfee και δεν υπάρχει ακόμα λύση' για αυτόν.
Απλά καταστρέφει τον Τομέα Zero του σκληρού δίσκου όπου βρίσκονται οι
σημαντικότερες πληροφορίες.
Gregory Pant.
Q.G.C. Pilot
Q.G.C. Pilot
 
Δημοσιεύσεις: 172
Εγγραφή: Τετ Ιουν 25, 2008 5:30 pm
Τοποθεσία: ΝΕΑ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S
Κυβικά:1600
Κάτοχος_Απο:16 Απρ 2008

Δημοσίευσηαπό Giannis την Πέμ Νοέμ 06, 2008 10:34 pm

Στην σύγχρονη εποχή της πληροφορικής σήμερα, ένας καλά διαβασμένος και προνοητικός κάτοχος και χρήστης Η/Υ, δεν έχει να φοβηθεί κανένα - μα κανένα virus.
Αναφέρομαι βέβαια στο λογισμικό δημιουργίας image disk partition με το οποίο μπορούμε να έχουμε επαναφορά του συστήματος, ακόμη και αν καταστραφεί ο boot sector του σκληρού μας δίσκου. Προηγουμένως βέβαια πρέπει να έχουμε φροντίσει να δημιουργήσουμε ένα bootable CD-Rom (με το αντίστοιχο λογισμικό), με το οποίο ξεκινούμε τον Η/Υ μας και κάνουμε restore το disk image file που έχουμε φυλάξει. Αυτό το αρχείο το αναπαράγφουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να έχουμε πάντα τις τελευταίες ενημερώσεις που κάνουμε στον Η/Υ μας. Η διαδικασία δημιουργίας backup και restore διαρκεί μόλις 8-10 λεπτά η κάθε μία και είναι απόλυτα ασφαλής και δοκιμασμένη.
Τέτοιο λογισμικό είναι το Acronis true image (τώρα βρίσκεται στην έκδοση 12), το Norton Gost και άλλα.
Τελευταία επεξεργασία από Giannis και Σάβ Νοέμ 08, 2008 9:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Giannis
MODERATOR
MODERATOR
 
Δημοσιεύσεις: 5927
Εγγραφή: Τρί Μαρ 04, 2008 11:24 am
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S PACK
Κυβικά:1600
Χρώμα:Z11 Black
Κάτοχος_Απο:05 Ιαν 2008

Δημοσίευσηαπό fyllos την Σάβ Νοέμ 08, 2008 12:26 am

Ευχαριστούμε!!!!!!!!!
Μακριά απο μας....
Αλλα όπως είπε και ο Giannis1 τα πράγματα έχουνα γίνει πολύ απλά να κάνεις ενα format και να τα πεανφέρεις όλα όπως ακριβώς τα είχες



Τα Αγαθά COPY's κτώνται
Κάθε στιγμή είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
fyllos
Q.C.Club member
Q.C.Club member
 
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: Δευτ Σεπ 29, 2008 4:58 pm
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S
Κυβικά:1600
Χρώμα:KY0 Silver
Κάτοχος_Απο:01 Οκτ 2008

Δημοσίευσηαπό Gregory Pant. την Δευτ Νοέμ 10, 2008 3:14 pm

Έχω δύο προβλήματα στο PC μου(Intel Pentium 4, 1,70 GHz):
1ο πρόβλημα:. Άλλαξα την οθόνη και πήρα την LG FLATRON W1934S 19’.
Βάζω wallpaper και όταν κλείσω το PC και το ξανανοίξω δεν έχει wallpaper..
2ο πρόβλημα: Δεν έχω τα γνήσια Win. XP .Τελευταία έκαναν update τα windows
kαι μου βγαίνει στην οθόνη το παρακάτω μήνυμα «Ενδέχεται να έχετε πέσει θύμα πλαστογράφησης λογισμικού».Έχει εγκαταστήσει και εικονίδιο ένα αστέρι στην γραμμή εργασιών και δεν μπορώ να το διαγράψω.
Μπορεί να βοηθήσει κανείς ; :?: :?: :?: :?:
Gregory Pant.
Q.G.C. Pilot
Q.G.C. Pilot
 
Δημοσιεύσεις: 172
Εγγραφή: Τετ Ιουν 25, 2008 5:30 pm
Τοποθεσία: ΝΕΑ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S
Κυβικά:1600
Κάτοχος_Απο:16 Απρ 2008

Δημοσίευσηαπό Angelos την Δευτ Νοέμ 10, 2008 3:30 pm

δες εδω μηπως σε βοηθησει


....kane uninstall ayto to update...
Windows XP Εργαλείο επικύρωσης Windows Genuine Advantage
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=124226

Πρόβλημα windowsupdate με windows xp installation+sp2+sp3
http://www.log.gr/read.cfm?id=3965&howmany=599


Τι είναι το Windows Genuine Advantage...
http://www.tech-faq.com/lang/el/windows ... E1B5eWA9aw
Παρακαλώ διαβάζετε προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του forum.Συχνές Ερωτήσεις Εικόνα
Όχι κεφαλαία -Όχι greeklish->Όχι Οff Τopic
Άβαταρ μέλους
Angelos
SITE ADMN
SITE ADMN
 
Δημοσιεύσεις: 4048
Εγγραφή: Τετ Ιαν 16, 2008 5:52 pm
Τοποθεσία: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna Premium L/P
Κυβικά:2000
Χρώμα:C30 Cafe Latte
Κάτοχος_Απο:01 Σεπ 2007

Δημοσίευσηαπό diehardnisssan την Τρί Νοέμ 11, 2008 1:56 pm

Εγώ σας έχω νέα Θέμα με το laptop μου Fujitsu Siemens Amilo !!
Ξαφνικά το πληκτρολόγιο σταμάτησε να δουλεύει και όλα τα πλήκτρα που πατάω ανοίγουν την Βοήθεια των Windows ή την βοήθεια σε οποιοδήποτε πρόγραμμα είμαι :?
Οι ενέργειες που έκανα ήταν οι εξής :
α) Επαναφορά συστήματος μήπως υπάρχει διένεξη με update
προγράμματα -αποτέλεσμα ΤΙΠΟΤΑ-
β) "Φορμάρισμα" και εκ νέου εγκατάσταση των XP Home (original)
-αποτέλεσμα ΤΙΠΟΤΑ-
γ) " Άνοιγμα" του laptop και αφαίρεση-ξανατοποθέτηση της Φύσσας του
πληκτρολογίου-αποτέλεσμα ΤΙΠΟΤΑ-
δ) "Τρέξιμο" όλων των διαγνωστικών προγραμμάτων βλαβών και service
της FJ χωρίς.. αποτέλεσμα και αυτό !!!!

Τελικά το πόρισμά μου εάν κρίνω από την αντίδραση του πληκτρολογίου είναι ότι κάτι συμβαίνει με την μητρική και το πληκτρολόγιο και εας μην φαίνεται τίποτα άλλο ύποπτο διότι όλα τα πλήκτρα ανοίγουν την.. βοήθεια των windows όχι μία φορά αλλά όσες δορές πατήσω ότι πλήκτρο και να πατήσω ανοίγει και νέα καρτέλα !!!! :?

Η Siemens Θέλει 80€ μόνο για πάει με courier και να ελεγχθεί εάν έχει βλάβη και 150€ για αλλαγή πληκτρολογίου ???!!! :?
Εάν πρόκειται να αλλαχθεί και μητρική δεν ..άντεξα να ακούσω την τιμή και έφυγα..
Προς το παρόν δουλεύω με usb πληκτρολόγιο αλλά το θέμα είναι ότι η Wi-Fi αντάπτορας του Laptop δεν δουλεύει διότι άνοιγε με συντομεύσεις πλήκτρων που δεν δουλεύουν πλέον :evil: :evil:
Σώτος - Νισσάν Qashqai 1.6 acenta KY0
"The Fellowship of the Qashqai"
Άβαταρ μέλους
diehardnisssan
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
 
Δημοσιεύσεις: 1113
Εγγραφή: Σάβ Απρ 05, 2008 7:36 pm
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ/ΑΧΑΪΑ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna
Κυβικά:1600
Χρώμα:KY0 Silver
Κάτοχος_Απο:05 Μάιος 2008

Δημοσίευσηαπό Giannis την Τρί Νοέμ 11, 2008 3:04 pm

Σύμφωνα με την περιγραφή σου πρόκειται για βλάβη στο πληκτρολόγιο εφ' όσον δουλεύεις κανονικά με εξωτερικό.
Άρα κατά πάσαν πιθανότητα:
1. Πιθανό να έχει βραχυκυκλώσει-κοπεί το καλώδιο σύνδεσης με την μητρική.
2. Να έχει καταστραφεί από εξωτερική αιτία (να χύθηκε υγρό επάνω του)
3. Να καταστράφηκε το chip που δίνει την κωδικοποίηση στους πληκτρισμούς και βγαίνει πάντα ο ίδιος.
4. Να έχει κολήσει το function πλήκτρο F1.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Giannis
MODERATOR
MODERATOR
 
Δημοσιεύσεις: 5927
Εγγραφή: Τρί Μαρ 04, 2008 11:24 am
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S PACK
Κυβικά:1600
Χρώμα:Z11 Black
Κάτοχος_Απο:05 Ιαν 2008

Επόμενο

Επιστροφή στο CAFETERIA-(Off topic)

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Ο δικτυακός χώρος αυτός δεν αντιπροσωπεύει την Nissan Europe ή την Nissan-Νικ. Ι. Θεοχαράκης.
Τα λογότυπα (Nissan Qashqai, X-Trail, Juke) είναι ιδιοκτησία των παραπάνω.
Powered by phpBB ,© 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group,
web hosting by ibiscus ibiscus



Ελληνική μετάφραση από το phpbb3.grPortal XL 5.0 ~ Plain 0.2