Ποιοι είμαστε...τι ειναι το Q.G.C. - Club History!

Εγγραφείτε /συνδεθείτε στο forum του Q.G.C.
Διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης του forum.

Συντονιστής: ADMN.

Ποιοι είμαστε...τι ειναι το Q.G.C. - Club History!

Δημοσίευσηαπό INFO - QGC την Τετ Ιαν 21, 2009 3:06 pm

Ποιοι είμαστε ...

Το QGC - QASHQAI & NISSAN CROSSOVER GREEK CLUB (QASHQAI GREEK CLUB από όπου προέρχονται τα αρχικά του QGC οταν ξεκινησει η )
δημιουργήθηκε με σκοπό την επικοινωνία, την ανταλλαγή απόψεων, την ψυχαγωγία και την ενημέρωση μεταξύ των ιδιοκτητών και φίλων των αυτοκινήτων Qashqai ,X-trail Juke αλλά και όλων των νέων Suv - Crossover που θα αποκτήσει η γνωστή ιαπωνική οικογένεια της nissan στο μέλλον.

- Το Q.G.Club δεν έχει έδρα του κάτι το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πορεία αφού όλα τα μέλη αποφασίσουν και επιθυμούν να αποκτήσει το Q.G.C.μόνιμη και σταθερή έδρα για τις συναντήσεις των μελών του.

- Η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων των μελών του τόσο για τεχνικά θέματα όσο και για οτιδήποτε απασχολεί τα μέλη του γίνεται με συναντησεις των μελων 2 φορες το μήνα όσο αφορά την Αθηνα το πρωι τουπρώτο Σάββατου κάθε μήνα και μια απογευματινή συνάντηση στα μέσα του καθε μήνα, παντα με σχετική ανακοίνωση. viewtopic.php?f=4&t=186
- Εκτός από τις απλές συναντήσεις των μελών σκοπός του qashqaiclub.gr είναι και η ψυχαγωγία των μελών του γι’ αυτό και θα διοργανώνονται μονοήμερες και διήμερες πανελλήνιες εκδρομές. viewforum.php?f=4

- Στο qashqaiclub.gr θα μπορούμε να βρούμε πληροφορίες τόσο γενικές όσο και ειδικές – τεχνικές που αφορούν τα μέλη μας και τα αυτοκίνητά τους.
-Μέσα από το forum θα μπορούμε να υποβάλουμε ερωτήματα, απαντήσεις και θα προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις.

-Εφόσον αποφασίσεις να συνεισφέρεις σε αυτή την κοινότητα μας κάντο με πάθος και ενθουσιασμό!
-Γράψε για κάτι που μπορεί να βοηθήσει τους άλλους. Κάνε τη δημοσίευσή σου χρήσιμη και πολύτιμη.
Να είσαι ειλικρινής σε αυτό που λες. Αν νιώθεις ότι δεν έχεις γνώση για κάτι που συζητιέται μην δώσεις λάθος πληροφορίες.
-Οι απόψεις των άλλων χρηστών είναι απόλυτα σεβαστές. Εμείς στο Q.G.C. επικροτούμε τη διαφορετικότητα των απόψεων και αφήνουμε ελεύθερη την ανάπτυξή τους.
-Αποδέξου ότι ο καθένας μπορεί να έχει διαφορετικό γούστo, οικονομικούς περιορισμούς ή όχι αλλά όλοι είμαστε εδώ γιατί μας ενώνει η αγάπη για τα αυτοκινητα!
-Ψάξε για το κατάλληλο μέρος να κάνεις τη δημοσίευσή σου.
-Θα πρέπει αυτό που θέλεις να μοιραστείς να ταιριάζει με το θέμα του forum.
Έτσι βοηθάς τους άλλους να βρουν αυτό που ψάχνουν αλλά και τον εαυτό σου αυξάνοντας τις πιθανότητες να λάβεις απάντηση.
-Αν θέλεις να ανεβάσεις φωτογραφία φροντίσε ώστε το μέγεθός της να μην είναι πολύ μεγάλο.
Για παράδειγμα ως 300-500 pixels η κάθε διάσταση είναι εντάξει αλλά παραπάνω δημιουργεί προβλήματα.
Το περιεχόμενο της φωτογραφίας που ανεβάζεις επίσης θα πρέπει να μην εμπεριέχει ρατσιστικό ή πορνογραφικό μήνυμα/σκίτσο για ευνόητους λόγους.
-Κινήσου στα επιτρεπτά όρια συμπεριφοράς.
-Μην ανεβάζεις σχόλια με ρατσιστικό, υποτιμητικό χαρακτήρα για κανένα λόγο.
Τέτοιες δημοσιεύσεις θα απομακρύνονται από την κοινότητά μας χωρίς προειδοποίηση.
-Μη χρησιμοποιείς το forum για να διαφημίσεις προϊόντα και υπηρεσίες καθώς δεν είναι αυτός ο λόγος ύπαρξής του.
Spam και Chain Mails δεν επιτρέπεται να είναι μέρος αυτής της κοινότητας σε καμία περίπτωση.

-Μην χρησιμοποιείς άσχημη γλώσσα.
Περιορίσε στο ελάχιστο τέτοια χρήση για να είναι η κοινότητα ένας χώρος ευχάριστος για όλους μας.
Ακόμα κι αν σε εσένα δεν κάνει άσχημη εντύπωση μπορεί να ενοχλεί άλλους.
-Αν κρίνεις ότι κάποιο μέλος την κοινότητας δεν κάνει καλή χρήση σύμφωνα με τους κανόνες μπορείς να μας ενημερώσεις, αλλά όχι να επιπλήξεις κάποιον για τη συμπεριφορά του και να πυροδοτήσεις έτσι μια σειρά μηνυμάτων με χαρακτήρα που δε θα αρέσει σε κανέναν. Το πάτημα της "Αναφορά Δημοσίευσης" είναι αρκετό.
-Δε μπορείς να αντιγράψεις μέρος ή όλο το περιεχόμενο αυτής της κοινότητας χωρίς άδεια.

*** Επίσης το logo και το όνομα του QashqaiGreekClub - Q.G.C. - QASHQAI & NISSAN CROSSOVER GREEK CLUB είναι νομικά κατοχυρωμένο και η χρήση τους απαιτεί άδεια.
Οι τρόποι λοιπόν της επικοινωνίας είναι οι ακόλουθοι:

Α. Μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης www.QGC.gr στην οποία λειτουργεί δημόσια συζήτηση και κάθε μέλος μπορεί να συζητά με τα υπόλοιπα μέλη για θέματα που τους απασχολούν επικοινωνώντας με το info@QGC.gr

Τέλος η σημαντικότερη προσπάθεια του qashqaiclub είναι η επίτευξη συνεργασιών – συμφωνιών με εταιρίες στο χώρο του αυτοκινήτου έτσι ώστε τα μέλη του Q.G.C. να μπορούν να προμηθεύονται προϊόντα για το αυτοκίνητό τους αλλά και service σε καλύτερες τιμές.


===================================================================
Q.G.C. - Club History

Το QGC ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2007 με την δημιουργια του γνωστου blogspot με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία φίλων και κατόχων Nissan Qashqai εν αρχή και στην πορεια εγινε και η προσθηκη εδικης κατηγορας για το X-Trail και το Juke.

Τα πρώτα βήματα έγιναν μέσω του internet, δημιουργώντας το blog τον 8/07 προσεγγίζοντας τον κόσμο των μοντέλων της Nissan.

Εκεί άρχισαν τα πρώτα μας βήματα με τα μέλη να ανταλλάσσουν ιδέες και απόψεις.
Στις 16 Ιανουαρίου του 2008 ξεκίνησε την λειτουργία του 10ου site του Q.G.C. και του Forum που συστάθηκε και η πρώτη ομάδα ατόμων, οι οποίοι έγιναν οι αρχικοί συντονιστές του.

Εκ των υστέρων προστέθηκαν και άλλοι συντονιστές και άλλοι παρέδωσαν σε νέα μέλη που είχαν περισσότερο χρόνο.
Τα άτομα αυτά (συντονιστές), όχι μόνο βοηθούσαν, αλλά παρότρυναν και καθοδηγούσαν τον κόσμο να συμμετέχει σε ό,τι παρουσίαζε τοQ.G.C. σαν λέσχη αυτοκινήτου.
Έτσι ξεκίνησαν και οι πρώτες συγκεντρώσεις των μελών σε καφετέριες και σε ανοιχτούς χώρους, όπου το convoy των παρκαρισμένων αυτοκινήτων γινόταν αφορμή να κάνει τον κόσμο να χαζεύει.

Πέρα από τις απλές συναντήσεις το Q.G.C. ξεκίνησε μέσα σε διάστημα λίγων μηνών και τις εκδρομές σε διάφορα μέρη εκτός Αθήνας.
Έτσι, το QGC ξεκινά να γίνεται όλο και πιο γνωστό δημιουργώντας κάθε φορά μικρές ομάδες στις καινούργιες πόλεις.
Αυτοί με την σειρά τους, αποκτούν σταδιακά κάποιο συντονιστικό ρόλο για την πόλη τους με βάση πάντα το επιτελείο στην Αθήνα.
Ο κόσμος με αυτό τον τρόπο ενημερώνεται λεπτομερειακά για τις δραστηριότητες της λέσχης.
Το Q.G.C. βεβαίως, πάντα φροντίζει να ενημερώνει κάθε αρχή για τις δραστηριότητες του.
Έτσι, γίνονται όλα οργανωμένα, με τάξη και ασφάλεια.

Όσο τα μέλη και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν, έτσι και το Q.G.C. φροντίζει πάντα να καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες τους, διοργανώνοντας και άλλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις (εκδήλωσεις κοπής ετήσιας πρωτοχρονιάτικης πίτας , πολλές εκδρομές ,συμμετοχές στα Athens tuning show , το Summer Party 2009 στην λίμνη Βουλιαγμένης, συμμετοχή Motorlive show 2009, το Q.G.C. Festival 2009, ATHENS MOTORSHOW LIVE 2010, κ.α.)

Σημαντικό είναι να αναφερθεί, πως με την παρουσία της λέσχης σε αγώνες και περιοδικά, αλλά και μέσω του site, έχει καταφέρει να διαφημιστεί σε πολλά και διάφορα μέσα καθώς να προβληθεί τηλεοπτικά η δράση του για το 2008 από το TV MAGIC και το 2009 από το EXTRA3 και τις αντίστοιχες εκπομπές αυτοκίνητου αλλά και σε περιοδικά με σημαντικότερες αναφορές στα τεύχη των 4WD και DRIVE.

Στις εκδηλώσεις ο κόσμος της Nissan έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τους χορηγούς, αλλά και να δει από κοντά ένα αυτοκίνητο που μέχρι τότε έβλεπε μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το QGC Club συνεχίζει την πορεία του σταθερά, αποκτώντας περισσότερα μέλη, περισσότερες επιτυχίες, αλλά και μεγαλύτερη αναγνώριση από τον κόσμο του αυτοκίνητου και ειδικά της NISSAN.

Το Q.G.C. το έτος 2008 με ριζοσπαστικές αλλαγές σε επίπεδο οργάνωσης, πετυχαίνει ακόμα ένα μεγάλο άλμα.
Αποφασίζει η απευθείας αποστολή καρτών και υλικού στα μέλη του με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεση και γρήγορη επικοινωνία της κεντρικής διαχείρισης με τα μέλη από όλη την Ελλάδα.
Οι συναντήσεις, τα events και οι γενικότερες δραστηριότητες αυξάνονται και στα δρώμενα του Club προστίθεται η κεντρική εκδήλωση της κοπής πίτας του 2009 που σημειώνει μεγάλη προσέλευση και επιτυχία δίνοντας παράλληλα πολλά δώρα στους παρευρισκόμενους.

Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2009 το QGC είχε ξεπεράσει τα 1.500 εγγεγραμμένα μέλη με εκατοντάδες επισκέψεις ανά μέρα.
Σε διαδικτυακό επίπεδο, οι πλήρεις αναβαθμίσεις όλων των ιστοσελίδων, η προσθήκη κεντρικής σελίδας στο FORUM όπου τα μέλη πλέον ενημερώνονται για τα νέα του club , αλλά και για την οικολογική αφύπνιση της εταιρίας Nissan, είναι μόνο ένα μέρος από τις ριζικές αλλαγές.

Το πλέον αναβαθμισμένο Forum υπερέχει μακράν σε σχέση με τα προηγούμενα και παρέχει εύκολα και γρήγορα πρόσβαση σε ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί σχετικά με τα αυτοκίνητα Nissan και όχι μόνο.
Τέλος στα σχέδια του διοικητικού υπάρχουν πολλές και διάφορες προσθήκες που θα αλλάξουν ακόμα περισσότερο το Club και θα ανεβάσουν για ακόμα μια φορά τον πήχη!

Το πάθος και το κέφι υπάρχουν μεταφέρουν την χαρά και την ιδέα στα νεότερα μέλη και το Q.G.C. αναβαθμίζεται καθημερινά, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.
Οι βλέψεις μας για το μέλλον πολλές...
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η δική σας συμμετοχή!
Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε στην παρέα του NISSAN CROSSOVER GREEK CLUB και να γνωρίσετε την παρέα των 2.500 μελών του.

Για ότι πληροφορίες θέλετε, επισκεφθείτε το site http://www.QGC.gr και το forum όπου και μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στο τμήμα του Gallery, μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας mail στο info AT QGC DOT gr

Ελάτε να γνωριστούμε
Angelos
QGC - NISSAN CROSSOVER GREEK CLUB
e-mail: info AT QGC DOT gr
Για τα αναρτημένα στοιχεία, φωτογραφίες, ηχητικά ντοκουμέντα, video κ.λ.π. δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση από τρίτους χωρίς την άδεια των δημιουργών και χωρίς την αναφορά προέλευσης www.QGC.GR με ενεργό link. "άρθρο 1 του Ν.2121/1993

*Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε τα pm & e-mail του QGC, θα στεναχωρηθούμε πολύ καθότι δε θα μπορούμε να σας ενημερώνουμε για τα νέα του QGC (δεν το χρησιμοποιούμε αλόγιστα), αλλά θα αναγκαστούμε να σεβαστούμε το θέλημά σας!
Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές μηνυμάτων @ mail , πηγαίνοντας:
1.Πίνακας Ελέγχου Μέλους , 2.Ρυθμίσεις κοινότητας , 3. Επεξεργασία γενικών ρυθμίσεων
INFO - QGC
SITE ADMN
SITE ADMN
 
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Τρί Σεπ 14, 2010 11:34 am
Κυβικά:0
Χρώμα:

Επιστροφή στο WELCOME - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ Q.G.C. FORUM.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Ο δικτυακός χώρος αυτός δεν αντιπροσωπεύει την Nissan Europe ή την Nissan-Νικ. Ι. Θεοχαράκης.
Τα λογότυπα (Nissan Qashqai, X-Trail, Juke) είναι ιδιοκτησία των παραπάνω.
Powered by phpBB ,© 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group,
web hosting by ibiscus ibiscusΕλληνική μετάφραση από το phpbb3.grPortal XL 5.0 ~ Plain 0.2