Νέα για τα PC - PSP - NETWORK μας, Προβλήματα, Λύσεις

Χαλαρή κουβέντα - Ειδησεις - Αστεία, Μουσικα θέματα.
Γενικές Συζητήσεις .

Συντονιστής: Moderators

Δημοσίευσηαπό CHRISAKO την Τρί Νοέμ 11, 2008 3:53 pm

Είχα το ίδιο πρόβλημα πρίν 2 χρόνια (Fujitsu Siemens Amilo D Pentium4 3,2) και μου ζήτησαν 400 ευρώ για επισκευή (αλλαγή τσίπ στη m/b και κάτι τέτοια μου λέγαν). Το δούλεψα για αρκετό χρονικό διαστημα με usb πληκτρολόγιο, οπότε λόγω του ότι παρουσίαζε και υπερθέρμανση λόγω επεξεργαστή απο την αρχή, τα έπαιξε η motherboard και το αντικατέστησα με ACER7720G 17" WXGA χωρίς κανένα πρόβλημα για 1 χρόνο που δουλεύει σκληρά.
CHRISAKO
Q.G.C. Pilot
Q.G.C. Pilot
 
Δημοσιεύσεις: 193
Εγγραφή: Παρ Οκτ 03, 2008 9:08 pm
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S CVT
Κυβικά:2000
Χρώμα:KY0 Silver
Κάτοχος_Απο:10 Νοέμ 2008

Δημοσίευσηαπό aenaos την Τρί Νοέμ 11, 2008 10:05 pm

CHRISAKO έγραψε:Είχα το ίδιο πρόβλημα πρίν 2 χρόνια (Fujitsu Siemens Amilo D Pentium4 3,2) και μου ζήτησαν 400 ευρώ για επισκευή (αλλαγή τσίπ στη m/b και κάτι τέτοια μου λέγαν). Το δούλεψα για αρκετό χρονικό διαστημα με usb πληκτρολόγιο, οπότε λόγω του ότι παρουσίαζε και υπερθέρμανση λόγω επεξεργαστή απο την αρχή, τα έπαιξε η motherboard και το αντικατέστησα με ACER7720G 17" WXGA χωρίς κανένα πρόβλημα για 1 χρόνο που δουλεύει σκληρά.

Aκριβως το ιδιο μοντελο εχω και εγω εδω και 1 χρονο και δεν εχω κανενα προβλημα ( acer ) παρολο που μου ειχαν πει ασχημα λογια για αυτα......
aenaos
 

Δημοσίευσηαπό Gregory Pant. την Παρ Νοέμ 14, 2008 3:09 pm

Gregory Pant. έγραψε:Έχω δύο προβλήματα στο PC μου(Intel Pentium 4, 1,70 GHz):
1ο πρόβλημα:. Άλλαξα την οθόνη και πήρα την LG FLATRON W1934S 19’.
Βάζω wallpaper και όταν κλείσω το PC και το ξανανοίξω δεν έχει wallpaper..
2ο πρόβλημα: Δεν έχω τα γνήσια Win. XP .Τελευταία έκαναν update τα windows
kαι μου βγαίνει στην οθόνη το παρακάτω μήνυμα «Ενδέχεται να έχετε πέσει θύμα πλαστογράφησης λογισμικού».Έχει εγκαταστήσει και εικονίδιο ένα αστέρι στην γραμμή εργασιών και δεν μπορώ να το διαγράψω.
Μπορεί να βοηθήσει κανείς ; :?: :?: :?: :?:


Άγγελε ευχαριστώ για τη βοήθεια που προσπάθησες να μου δώσεις . Τελεία πήγα στον τεχνικό. :lol: :lol: :lol:
Το ότι δεν κρατούσε το wallpaper ήταν από τα windows, για τι εντόπισαν με την αναβάθμιση ότι έχω «σπασμένα» ΧΡ , μου απενεργοποιούσε το θέμα που είχα και έβγαζε μαύρο φόντο, για να βλέπω το μήνυμα που βγάζανε τα windows, για τα ΧΡ.
Ο τεχνικός μου έβαλε ένα stikaki , έτρεξε ένα αρχείο του και αυτό ήταν .
Γι' αυτό τέρμα οι αναβαθμίσεις , σε ότι δεν έχω το αυθεντικό :!: :wink:
Gregory Pant.
Q.G.C. Pilot
Q.G.C. Pilot
 
Δημοσιεύσεις: 172
Εγγραφή: Τετ Ιουν 25, 2008 5:30 pm
Τοποθεσία: ΝΕΑ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S
Κυβικά:1600
Κάτοχος_Απο:16 Απρ 2008

Δημοσίευσηαπό blackqashqai την Παρ Νοέμ 14, 2008 3:15 pm

Φίλε diehardnissan τις λύσεις στις έχω πεί εδώ και καιρό.

1. Το φέρνεις σε εμένα.
2. το πετάς και παίρνεις καινούριο.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XXX---BLACK ACTION 2.0 4WD 07/05/2007---XXX
Άβαταρ μέλους
blackqashqai
Q.G.C. Maniac
Q.G.C. Maniac
 
Δημοσιεύσεις: 338
Εγγραφή: Κυρ Μαρ 30, 2008 1:51 am
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ
Μοντέλο:QQ Action
Κυβικά:2000
Χρώμα:Z11 Black
Κάτοχος_Απο:07 Μάιος 2007

Δημοσίευσηαπό Q.F.I. την Παρ Νοέμ 14, 2008 5:46 pm

Πρίν μερικούς μήνες έφτιαξα ένα καινούριο pc ,
γνήσια Windows και :oops: ms office 2007 (spasmena) .
Mετά από αρκετά format και πέρασμα ms office άλλων πηγών ,
παραμένει το παρακάτω πρόβλημα . Όποτε ανοίγω ένα word , excel κλπ
όταν το κλείσω μου πετάει το παρακάτω :
"Microsoft Office Word has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Recover my work and restart Microsoft Office Word"
Επίσης για να γράψω Ελληνικα πρέπει να ξεκινήσω με αγγλικό γράμμα ,
αλλιώς γράφω κοπανιστό αέρα ????
Καμιά ιδέα ;
ΥΣ. Το open office δεν με καλύπτει !!!
:roll:

LG 19 LCD L1900R-BF BLACK
THERMALTAKE VG7000BWS SOPRANO RS 101 BLACK WINDOW
INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX
ASUS P5KC
SUPERTALENT W1333UX2G8 2GB (2X1GB) DDR3 PC3-10600 1333MHZ DUAL CHANNEL KIT
ASUS EN8600GT SILENT/HTDP 256MB PCI-E RETAIL
WESTERN DIGITAL RAPTOR WD740ADFD 74GB 10000RPM SATA
WESTERN DIGITAL WD5000AAKS 500GB SATA2
NEC OPTIARC DVD RW AD-7200A BULK BLACK (Ide)
ΑΤΑRI DVD RW GBIA (Ide)
THERMALTAKE W0144 PUREPOWER RX 600W CABLE MANAGEMENT
HP DESKJET F2180 CB597A
MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 2000 BLACK RETAIL
Avermedia Aver TV Hybrid Volar HX
Fired iron , 1.6 techna S
Άβαταρ μέλους
Q.F.I.
Q.G.C. Pilot
Q.G.C. Pilot
 
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 22, 2008 5:28 pm
Τοποθεσία: Ν. Σμύρνη

Δημοσίευσηαπό strider την Παρ Νοέμ 14, 2008 7:20 pm

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝ έγραψε:Όποτε ανοίγω ένα word , excel κλπ
όταν το κλείσω μου πετάει το παρακάτω :
"Microsoft Office Word has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Recover my work and restart Microsoft Office Word"
Επίσης για να γράψω Ελληνικα πρέπει να ξεκινήσω με αγγλικό γράμμα ,
αλλιώς γράφω κοπανιστό αέρα ????
Καμιά ιδέα ;


Αυτό οφείλεται σε πειραγμένη/χαλασμένη/ημιτελή έκδοση office.
Κατέβασε ένα άλλο Office 2007 από τα γνωστά μέρη και κάνε απεγκατάσταση του παλιού και εκ νέου εγκατάσταση του καινούριου. Α κατεβάσεις ένα που έχει καλό feedback από τους χρήστες και περιέχει και ελληνικό proofing θα είσαι ΟΚ και με τα 2 προβλήματα.

hint: κατέβασε μια έκδοση για την οποία δουλεύουν τα updates
strider
Q.C.Club member
Q.C.Club member
 
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: Τρί Οκτ 28, 2008 10:49 pm
Τοποθεσία: Πεύκη
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S
Κυβικά:1600
Χρώμα:K54 Urban Silver
Κάτοχος_Απο:06 Ιαν 2009

Δημοσίευσηαπό Giannis την Παρ Νοέμ 14, 2008 7:52 pm

Βασίλη θυμησέ μου στον Βόλο να σου δώσω κάτι για να λύσεις το πρόβλημά σου.
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Giannis
MODERATOR
MODERATOR
 
Δημοσιεύσεις: 5926
Εγγραφή: Τρί Μαρ 04, 2008 11:24 am
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S PACK
Κυβικά:1600
Χρώμα:Z11 Black
Κάτοχος_Απο:05 Ιαν 2008

Δημοσίευσηαπό Q.F.I. την Παρ Νοέμ 14, 2008 7:59 pm

Giannis1 έγραψε:Βασίλη θυμησέ μου στον Βόλο να σου δώσω κάτι για να λύσεις το πρόβλημά σου.


Eυχαριστώ , Γιάννη μη με ξεχάσεις .
Fired iron , 1.6 techna S
Άβαταρ μέλους
Q.F.I.
Q.G.C. Pilot
Q.G.C. Pilot
 
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 22, 2008 5:28 pm
Τοποθεσία: Ν. Σμύρνη

ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !!!!!!!

Δημοσίευσηαπό Gregory Pant. την Πέμ Νοέμ 27, 2008 10:08 pm

Παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως
εάν χρησιμοποιείτε αλληλογραφία μέσω internet, όπως Yahoo, Hotmail, AOL
κτλ.

Η πληροφορία κυκλοφόρησε από την Microsoft και
την Norton.

Παρακαλώ στείλτε την σε όλους όσους γνωρίζετε
και έχουν πρόσβαση στο Internet. Ίσως λάβετε ένα φαινομενικά άκακο
e-mail με παρουσίαση Πάουερ Πόιντ (PowerPoint) και τίτλο: «Lifeisbeautiful. Pps».
Εάν το λάβετε, μην ανοίξετε το επισυναπτόμενο του για
κανένα λόγο και διαγράψτε το αμέσως!!!
Εάν ανοίξετε το αρχείο, ένα μήνυμα θα εμφανισθεί
στην οθόνη σας λέγοντας: Itistoolatenow,
yourlifeisnolongerbeautiful,
δηλαδή: Τώρα πια είναι αργά, η ζωή
σας δεν είναι πλέον όμορφη!
Ως επακόλουθο θα χάσετε τα πάντα στον υπολογιστή σας και το άτομο που σας το έστειλε θ'
αποκτήσει πρόσβαση στο όνομά σας, στο e-mail σας και στο κωδικό
ασφαλείας σας. Αυτός είναι νέος
ιός, ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα να κυκλοφορεί!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ !!!


Η Microsoft επιβεβαίωσε ήδη τη σοβαρότητα του
προβλήματος κι ανάφερε ότι τα προγράμματα antivirus δεν είναι
ικανά να τον καταστρέψουν.

Ο ιός δημιουργήθηκε από έναν χάκερ ο οποίος
αυτοαποκαλείται «lifeowner».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ!!!
Gregory Pant.
Q.G.C. Pilot
Q.G.C. Pilot
 
Δημοσιεύσεις: 172
Εγγραφή: Τετ Ιουν 25, 2008 5:30 pm
Τοποθεσία: ΝΕΑ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S
Κυβικά:1600
Κάτοχος_Απο:16 Απρ 2008

Δημοσίευσηαπό ΑΝΤΩΝΗΣ την Παρ Δεκ 19, 2008 11:43 am

Χρειαζομαι τη βοηθεια οσων γνωριζουν :

Ψαχνω προγραμμα για να ασχοληθω με το βιντεο μονταζ...
Δεν εχω πολλες απαιτησεις...
Το μονο που χρειαζομαι ειναι να κοβω και να αφαιρω κομματια απο καποιο δικο μου home video και να το βαζω μουσικη επενδυση απο πισω.

Εχει να μου προτεινει κανεις καποιο προγραμμα για αυτη τη δουλεια.
Θα προτιμησω καποιο σχετικα ελαφρυ και ευκολο στη χρηση.

Μου εχουν προτεινει το Pinnacle , αλλα εχει τοσες πολλες εκδοσεις που εχω χαθει και δεν ξερω ποια ειναι η σωστη για την δουλεια που το θελω...
Αντωνης,
1.6 Acenta S, Black
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ
MODERATOR
MODERATOR
 
Δημοσιεύσεις: 336
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 17, 2008 2:17 am
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S
Κυβικά:1600
Χρώμα:Z11 Black
Κάτοχος_Απο: 0- 7-2008

Δημοσίευσηαπό fyllos την Παρ Δεκ 19, 2008 1:52 pm

Κατεβασε το Pinnacle Studio 12..ειναι αρκετο καλο και με πολλες δυνατότηες και φυσικά πολυ ευχρηστο για εμας τους ερασιτεχνες
Κάθε στιγμή είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
fyllos
Q.C.Club member
Q.C.Club member
 
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: Δευτ Σεπ 29, 2008 4:58 pm
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S
Κυβικά:1600
Χρώμα:KY0 Silver
Κάτοχος_Απο:01 Οκτ 2008

Δημοσίευσηαπό Q.F.I. την Παρ Δεκ 19, 2008 5:56 pm

fyllos έγραψε:Κατεβασε το Pinnacle Studio 12..ειναι αρκετο καλο και με πολλες δυνατότηες και φυσικά πολυ ευχρηστο για εμας τους ερασιτεχνες


+1
αυτό δουλεύω και εγώ !!!
Για φωτογραφίες , ψηφιακά άλμπουμ κλπ DG PHOTO ART
Fired iron , 1.6 techna S
Άβαταρ μέλους
Q.F.I.
Q.G.C. Pilot
Q.G.C. Pilot
 
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 22, 2008 5:28 pm
Τοποθεσία: Ν. Σμύρνη

Δημοσίευσηαπό ΑΝΤΩΝΗΣ την Παρ Δεκ 19, 2008 7:38 pm

Εχετε να μου δωσετε το λινκ απο καποιο torrent or rapidshare για να το κατεβασω ???

Φανταζομαι θα υπαρχει και keygen ...
Αντωνης,
1.6 Acenta S, Black
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ
MODERATOR
MODERATOR
 
Δημοσιεύσεις: 336
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 17, 2008 2:17 am
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S
Κυβικά:1600
Χρώμα:Z11 Black
Κάτοχος_Απο: 0- 7-2008

Δημοσίευσηαπό Q.F.I. την Παρ Δεκ 19, 2008 8:31 pm

ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Εχετε να μου δωσετε το λινκ απο καποιο torrent or rapidshare για να το κατεβασω ???

Φανταζομαι θα υπαρχει και keygen ...


Αντώνη σε οποιαδήποτε tracker και να ψάξεις , θα το βρεις .
Δε γνωρίζω σε ποιούς είσαι γραμμένος.
Αν θέλεις να το κατεβάσεις σε rapidshare χρησιμοποίησε το
MAYOKO - file search engine και θα σου δώσει ένα σωρό
εναλλακτικές λύσεις .
Αλλιώς σου στέλνω ΡΜ :wink: .
Fired iron , 1.6 techna S
Άβαταρ μέλους
Q.F.I.
Q.G.C. Pilot
Q.G.C. Pilot
 
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 22, 2008 5:28 pm
Τοποθεσία: Ν. Σμύρνη

Δημοσίευσηαπό kandilak την Παρ Δεκ 19, 2008 10:20 pm

To Pinnacle είναι πολύ καλό αλλά και πολύ "βαρύ" πρόγραμμα (τουλάχιστον) μέχρι την έκδοση 11 που έχω δουλέψει.
Εγώ προτείνω ulead video sudio το οποίο είναι πιο ελαφρύ και πιο εύχρηστο..

Α!! και βέβαια αν ξεκινάς τώρα να ασχολήσε με το αντικείμενο ψάξε για αρκετή υπομονή και μπόλικο χρόνο (στο rapidshare δε νομίζω να βρεις) :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kandilak
Junior Member
Junior Member
 
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: Παρ Μάιος 23, 2008 8:15 pm
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S PACK
Κυβικά:1600
Χρώμα:Z11 Black

Δημοσίευσηαπό Q.F.I. την Παρ Δεκ 19, 2008 11:52 pm

kandilak έγραψε:To Pinnacle είναι πολύ καλό αλλά και πολύ "βαρύ" πρόγραμμα (τουλάχιστον) μέχρι την έκδοση 11 που έχω δουλέψει.
Εγώ προτείνω ulead video sudio το οποίο είναι πιο ελαφρύ και πιο εύχρηστο..

Α!! και βέβαια αν ξεκινάς τώρα να ασχολήσε με το αντικείμενο ψάξε για αρκετή υπομονή και μπόλικο χρόνο (στο rapidshare δε νομίζω να βρεις) :lol: :lol:


και βέβαια το βρίσκεις σε "rar" και στην έκδοση 11.5 , αλλά δεν υπάρχει
μέτρο σύγκρισης τους .
Fired iron , 1.6 techna S
Άβαταρ μέλους
Q.F.I.
Q.G.C. Pilot
Q.G.C. Pilot
 
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 22, 2008 5:28 pm
Τοποθεσία: Ν. Σμύρνη

Δημοσίευσηαπό kandilak την Σάβ Δεκ 20, 2008 6:21 pm

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝ έγραψε:
kandilak έγραψε:To Pinnacle είναι πολύ καλό αλλά και πολύ "βαρύ" πρόγραμμα (τουλάχιστον) μέχρι την έκδοση 11 που έχω δουλέψει.
Εγώ προτείνω ulead video sudio το οποίο είναι πιο ελαφρύ και πιο εύχρηστο..

Α!! και βέβαια αν ξεκινάς τώρα να ασχολήσε με το αντικείμενο ψάξε για αρκετή υπομονή και μπόλικο χρόνο (στο rapidshare δε νομίζω να βρεις) :lol: :lol:


και βέβαια το βρίσκεις σε "rar" και στην έκδοση 11.5 , αλλά δεν υπάρχει
μέτρο σύγκρισης τους .

εννοούσα υπομονή και χρόνο δεν βρίσκεις στο rapidshare .... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kandilak
Junior Member
Junior Member
 
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: Παρ Μάιος 23, 2008 8:15 pm
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S PACK
Κυβικά:1600
Χρώμα:Z11 Black

Δημοσίευσηαπό ΑΝΤΩΝΗΣ την Τετ Δεκ 31, 2008 12:26 pm

Μετα απο μια βδομαδα επαφης που εχω με το Pinnacle 12,
καταφερα να δημιουργησω ενα slideshow, δημιουργοντας ενα DVD Menu με 2 chapters που το καθενα εχει απο περιπου 70 photos σε slideshow με μουσικη απο "πισω".

Οταν επιλεγω να το "καψω" σε DVD
(δηλαδη : Make Movie > Create Disc)

Δεν προχωραει παρακατω βγαζοντας το εξης μηνυμα :

A video segment is too short. Please make all video segments at least half a second long and try again.


Γνωριζει κανεις που μπορει να βρισκεται το προβλημα ???
Καμια υπόθεση ???
Αντωνης,
1.6 Acenta S, Black
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ
MODERATOR
MODERATOR
 
Δημοσιεύσεις: 336
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 17, 2008 2:17 am
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S
Κυβικά:1600
Χρώμα:Z11 Black
Κάτοχος_Απο: 0- 7-2008

Δημοσίευσηαπό kandilak την Τετ Δεκ 31, 2008 5:44 pm

ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Μετα απο μια βδομαδα επαφης που εχω με το Pinnacle 12,
καταφερα να δημιουργησω ενα slideshow, δημιουργοντας ενα DVD Menu με 2 chapters που το καθενα εχει απο περιπου 70 photos σε slideshow με μουσικη απο "πισω".

Οταν επιλεγω να το "καψω" σε DVD
(δηλαδη : Make Movie > Create Disc)

Δεν προχωραει παρακατω βγαζοντας το εξης μηνυμα :

A video segment is too short. Please make all video segments at least half a second long and try again.


Γνωριζει κανεις που μπορει να βρισκεται το προβλημα ???
Καμια υπόθεση ???



Ζουμαρε την timeline του project σου ώστε να βλέπεις τα frame μήπως υπάρχουν κενά ή πολύ μικρής διάρκειας κομμάτια. Δες και εδω http://forums.pinnaclesys.com/forums/thread/234297.aspx μήπως βγάλεις άκρη.
Πάντως το Pinnacle με τα menu του DVD είναι λίγο μπέρδεμα ... υπομονή!!!
Ίσως ο Βασιλης Αντων που το έχει δουλέψει περισσότερο μπορεί να σου δώσει λύση.
Άβαταρ μέλους
kandilak
Junior Member
Junior Member
 
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: Παρ Μάιος 23, 2008 8:15 pm
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S PACK
Κυβικά:1600
Χρώμα:Z11 Black

Πρόβλημα PC - Δεν ανοίγει..

Δημοσίευσηαπό fyllos την Κυρ Ιαν 25, 2009 2:15 pm

Το πρόβλημά μου έχει ως εξής:
Ανάβοντας τον Η/Υ ΔΕΝ ανάβουν το ποντίκι (usb) το πληκτρολόγιο (usb) η οθόνη αλλά ανάβουν dvd-rom και οι σκληροί δίσκοι.
Ενέργειες που έκανα: δοκίμασα τις μνήμες - την κάρτα γραφικών - άλλαξα τροφοδοτικό (έβαλα μεγαλύτερο) - testara τους σκληρούς...ΤΊΠΟΤΑ
Ο υπολογιστής μετά από πολλά υποχρεωτικά βίαια κλεισίματα και βγάλσιμο τις μπαταρίας άναψε και δουλεύει κανονικότατα πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν θα αργήσει να μου το ξανακάνει και είναι σίγουρο ότι θα το κάνει όταν πραγματικά τον χρειάζομαι (Νόμος Μερφυ).
Περιμένω τις προτάσεις σας.
Κάθε στιγμή είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
fyllos
Q.C.Club member
Q.C.Club member
 
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: Δευτ Σεπ 29, 2008 4:58 pm
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Μοντέλο:QQ Acenta/Techna S
Κυβικά:1600
Χρώμα:KY0 Silver
Κάτοχος_Απο:01 Οκτ 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο CAFETERIA-(Off topic)

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Ο δικτυακός χώρος αυτός δεν αντιπροσωπεύει την Nissan Europe ή την Nissan-Νικ. Ι. Θεοχαράκης.
Τα λογότυπα (Nissan Qashqai, X-Trail, Juke) είναι ιδιοκτησία των παραπάνω.
Powered by phpBB ,© 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group,
web hosting by ibiscus ibiscus



Ελληνική μετάφραση από το phpbb3.grPortal XL 5.0 ~ Plain 0.2